понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Шановні куурсанти за програмою "Intel Навчання для майбутнього"!
Вітаю Вас  з початком тренінгу.
Прохання в коментарях цього блогу підвести підсумки кожного дня тренінгу. Використаємо для цього метод "незакінченого речення":
Сьогоднішній день дав мені...
- За цей день роботи я зрозумів(ла)...

19 коментарів:

  1. Сьооднішній день дав мені змогу повторити і активізувати навички написання ключових питань і завдань при створені проектних робіт.

    ВідповістиВидалити
  2. Сьогоднішній день дав мені відчуття того, що я опинилась у вирі нових ідей для підготовки та проведення уроків української мови та літератури.
    за цей день роботи я зрозуміла, що кожний глобальний проект розпочинається з правильного планування.

    ВідповістиВидалити
  3. Сьогоднішній день дав мені поняття про Intel Навчання для майбутнього" та взагалі про проектну діяльність.За цей день я зрозуміла різницю між ключовим питанням та тематичним. Дякую за надану інформацію та терпіння.

    ВідповістиВидалити
  4. Сьогодні я зрозуміла та знову переконалася, що без інформаційних технологій та їх використання на уроках життя буде не таким різноманітним, а навчання не таким цікавим та глибоко осмисленим. Intel дав мені зрозуміти, що я ще не компетентна на достатньому рівні у вкористанні інтернет технологій на уроках з англійської мови. Але моє бажання приведе мене до бажаної цілі та результатів.

    ВідповістиВидалити
  5. Щиро дякую за сьогоднішній день - це був справжній мозковий штурм, для того щоб правильно визначити ключові, тематичні та змістовні питання. Спільними зусиллями ми з цим впорались.

    ВідповістиВидалити
  6. Сьогодні я навчилася створювати бюлетені і вдячна Ользі Борисівні

    ВідповістиВидалити
  7. Вдячна нашому Ментору Ользі Борисівні за таку чітку роз'яснювальну роботу. Я навчилася створювати бюлетені. Світлана Майтала

    ВідповістиВидалити
  8. Сьогодні ми мали змогу побувати на місці учнів і відчути всі можливості, що надає користування сучасними технологіями.

    ВідповістиВидалити
  9. ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ЗА СУМІСНУ СПІВПРАЦЮ! СЬОГОДНІ БУВ ДУЖЕ ГАРНИЙ ТА ТВОРЧИЙ ДЕНЬ!ОЛЬГА БОРИСІВНА ДУЖЕ УВАЖНИЙ НАСТАВНИК!!!)))))ГАРНОГО ВЕЧОРА!!)))

    ВідповістиВидалити
  10. Сьогоднішній день дав мені багато завдань, такі як створення презентації, бюлетня, блогу. Охопити все дуже важко, адже робота повинна бути продуманою та доступно викладеною. Я зрозуміла всі поставлені завдання та намагаюсь виконувати їх вчасно.

    ВідповістиВидалити
  11. Сьогодні робочий день закінчився згарним настроєм! Найкраще мені сьогодні вдалася робота зі створенням сайту!))

    ВідповістиВидалити
  12. День пройшов у гарному гуморі, вдалося виконати максимум завдань за мінімум часу.)

    ВідповістиВидалити
  13. Дякую за проведений день. Вже втомились трохи, але потрыбно доробити....

    ВідповістиВидалити
  14. Дякую за таке навчання!!!!Ще трішечки до кінця курсів, але роботи...

    ВідповістиВидалити
  15. Сьогодні ми змогли завершити роботу над проектом, виправити усі недоліки і усвідомили весь колосальний об'єм виконаної нами роботи.)

    ВідповістиВидалити
  16. Сьогодні був прекрасний день, бо отримала задоволення від того, що вже завершила роботу!))

    ВідповістиВидалити
  17. Навчання вже на стадії завершення. Роботи зроблено чимало. Дуже цікаво завтра подивитись на результати кожного учасника.

    ВідповістиВидалити